Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Handlerek képes leírás - Vizsla.tlap.hu
részletek »

Handlerek - Vizsla.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vizsla.tlap.hu » Handlerek
Keresés
Találatok száma - 6 db
Berta Helga

Berta Helga

Show Handling Kecskemét CAC: Bírálaton angol cocker spánielt vezettem fel. Eredmény: Nagyon jó Kutya: Poppy Garden Tündi Tulajdonos: Watzkené Donászy Éva Eddig felvezetett fajták: -Amerikai cocker spániel -Angol cocker spániel -Szibériai husky -Hosszúszőrű collie Bármilyen fajtájú kutya felvezetését vállalom ingyen! Legyen akár vizsla...

Hegedüs Kitti

Hegedüs Kitti

1991.március 30-án születtem Nyíregyházán. Jelenleg is Nyíregyházán élek egy emeletes házban. Már kiskorom óta rajongok az állatokért, főképp a kutyákért. Szüleim eleinte nem engedték, hogy legyen kutyám. Kárpótlásul egy cicát kaptam, majd jöttek a tengerimalacok is. Felvezetett fajták: Golden retriever, Husky, Só-bors Törpe Schnauzer, Fekete Törpe Schnauzer, Fekete-ezüst Törpe Schnauzer, Beagle, Cavalier King Charles spániel, Angol Cocker spániel, Drótszőrű Magyar vizsla, Basset Hound, Rottweiler, Fekete Óriás Schnauzer, Collie.

Papp Dóra

Papp Dóra

2006 nyarán kaptam meg uszkáromat, Rastyt. Bár kiállításra nem nagyon járunk, mindig is nagyon fontos része lesz az életemnek. Rastyn keresztül ismerhettem meg a kiállítások világát, ezen belül is a Junior Handlinget. 2006-ban kezdtem, és szeretném addig csinálni, amíg lehet, mert nagyon hasznosanak tartom, rengeteget lehet vele tanulni a kutyákról és a kiállításokról egyaránt. Már sok eredményt értem el JH-ban, de még rengeteget kell fejlôdnöm, igyekszem fejleszteni tudásomat. A kiállításokon rengeteg embert ismertem meg, nagyon sok barátot szereztem, sokakkal kiállításon és kutyázáson kívül is állandóan tartjuk a kapcsolatot.

Pócsföldi Zsuzsanna

Pócsföldi Zsuzsanna

2007-ben kaptam az első kutyámat, Missyt, akiről még el se gondoltam volna hogy kiállításra fogunk járni. Egyszer nézőként mentem ki egy ilyen rendezvényre, azóta kutyával vagy anélkül a lehető legtöbb kiállításra elmegyek. Junior Handlingben először 2007-ben indultam a Budapesti CACIB-on, még eredménytelenül. A második felvezetésem az MKSZ CAC volt, ahol már a 2. korcsoportban 3. helyezést értem el. Ezentúl minden kiállításon indultam, hol eredményesen, hol anélkül.Célom, hogy később több kutyám lehessen és kijárhassak az ilyen rendezvényekre.

Retkes Alexandra

Retkes Alexandra

Retkes Alexandra vagyok. 1992. 07. 15.-én születtem. Kiskunfélegyházán élek. Kiskoromban állandóan kérleltem a szüleimet, hogy vegyünk egy kutyát, de nekik nem annyira tetszett ez az ötlet mivel egy 3. emeleti lakásban élünk. Végül 10 éves koromban megkaptam életem első kutyáját. Ő egy rövidszőrű magyar vizsla volt.

Váczi Dorottya

Váczi Dorottya

Az én nevem Váczi Dorottya Diósdon lakom jelenleg egy kertes házban.Amióta csak az eszemet tudom volt a háznál kutyánk és a kutyákat mindig is nagyon szeretem és szeretni fogom, de saját kutyát nem kaptam csak amikor nagyobb lettem. Életem elsö saját kutyáját 13 évesen kaptam aki egy keverék volt.Akit nagyon szeretek Mirának hivják és egy Drótszörű magyar vizsla Golden retriver keverék. Felvezetett fajták: Ír szetter, Magyar Vizsla, Tacskó, Dalmata, Magyar Agár.

Tuti menü