Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vizsla linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Vizsla képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: vizsla.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 85 db
A magyar vizsla

A magyar vizsla

Tájékoztató könyvem megírására a magyarvizsla iránt érzett szeretetem, magyar voltáért való büszkeségem, az okos, hűséges és mindenre kiválóan használható vadászcimbora által élvezett - oly sok kedves feledhetetlen - emlékért lerovandó hálám késztet. Célom az is, hogy a mások által is mindinkább megkedvelt és vadászviszonyainknak leginkább megfelelő tulajdonságokkal bíró magyarvizsla tulajdonosai, tenyésztői, áttekinthetően tájékoztatva legyenek...Végül nem utolsó szempont az sem, hogy hogyan vadászunk vizslánkkal, hogy az el ne romoljon...

Áldozóvölgyi-Drótos

Áldozóvölgyi-Drótos

Nálam elsődleges, hogy kutyáink stabil idegrendszerűek legyenek és rendelkezzenek egy mindenes vadászkutya tulajdonságaival. Ezt a célt szem előtt tartva szeretnék olyan kutyákat tenyészteni, melyek minden szempontból megfelelnek a jövendőbeli vizslatulajdonosok elvárásainak.

Alföldi Vándor

Alföldi Vándor

Már kisgyerekkorom óta rajongással szeretem az állatokat. Első kutyámat, egy Pekingi Palota Pincsit, 14 évesen kaptam a szüleimtől, hosszas könyörgés után. Már ekkor elkezdődött a tenyésztés iránti érdeklődésem.

Állat apró

Állat apró

Hirdetés feladása magánszemélyek részére ingyenes! Amennyiben cégként szeretne hirdetni, küldje el e-mailben nevét, telefonszámát és kollégánk felkeresi Önt. Magánszemélyek maximum 10 db hirdetést adhatnak fel ingyenesen! Amennyiben az adott felhasználó a meghatározott ingyenesen feladható limitnél nagyobb mennyiségben hirdet, úgy a hirdetés ára 10-15 db hirdetés között 5000 ft/hó nagyobb megjelent számú hirdetésnél, egyéni árajánlat alapján.

Állateledel

Állateledel

Webáruházunkban kisállatok tartásához szükséges felszereléseket, eledeleket, vitaminokat és ápoló szereket kínálunk kutyák, macskák és egyéb hobbi állatok számára. Kedvenceink egészséges fejlődéséért és ápolásukhoz szükséges kiegészítők minden otthonunkban tartható állat számára. Heti akciós termékek és folyamatos újdonságok.

Állatgyógyászat

Állatgyógyászat

Kedvenceink egészsége ugyanolyan fontos , mint a sajátunk. A webáruház vénynélkül kapható gyógyszerek széles skáláját kinálja az egészség megörzése érdeképen. A holisztikus tápok , melyek kedvező áron kaphatóak nagy mértékben hozzájárulnak az egészség megörzéséhez. Itt csak az ikazán minőségi kutya és macskaeledeleket lehet megtalálni, ugymint az Acana, Orijen, Royal-Canin, Hills,Rinti és Miamor termékcsaládokat. Többrétű kedvezményrendszer segit, hogy minnél olcsóbban vásárolhassunk , és már 10.000Ft-tól ingyenes a házhozszállítás.

Állatihirdetések

Állatihirdetések

Célunk hogy a kedvencekkel kapcsolatos hirdetések ingyenesen eljussanak mindenkihez. Kétféle képpen lehet hirdetni: Apróhirdetés: Egyszerüsitett hirdetési forma , mellyel minden kategoriában hirdethet. A feladás után megkapott e-mail tartalmazza a hirdetés törléséhez és modositásához szükséges információt. Egyszerüsitett regisztráció utáni hirdetés feladása: -Tenyésztői hirdetés kategóriában -Tenyészet kategóriában -Fedeztetés kategóriában

Állatvédelem

Állatvédelem

Kedvenceink védelme érdekében március elsejei hatállyal módosult az alábbi sokat szapult állatvédelmi törvény. Sok az újdonság, de a fogadtatás egyelőre vegyesnek mondható: egyesek szerint nem elég határozott, mások szerint egyes pontjai teljesen feleslegesek.

Antaresi-Láng Kennel

Antaresi-Láng Kennel

Az Antaresi-Láng Kennel 1991-ben született. A magyar fajta szeretete kíséri végig életemet. Azt Antaresi-Láng Kennel rövid szőrű magyar vizsla kennel. Az oldalon megtekinthetőek a kutyáinkról, utódaikról készült képek és videók, információk a rövid szőrű magyar vizsláról és naprakészen követhető tenyészetem története.

Hirdetés
Aranyszabja

Aranyszabja

Ez a fajta mindenes vizsla, ami azt jelenti, hogy a hazánkban vadászható valamennyi vadfajra használható megfelelő szintű képzés mellett. Fontos tudni, hogy a német vizsla, nagyon családszerető, de munkavégzése során igényli a következetes parancsvégrehajtás megkövetelését.

Ariége vizsla

Ariége vizsla

Elegáns megjelenésű kutya, valamivel erőteljesebb, mint a pointer. Koponyája keskeny, szeme sötétbarna. Füle lelóg. Háta hosszú, egyenes, feszes, ágyéka széles, fara kissé lejt, mellkasa a könyökéig ér, hasa kissé felhúzott. Végtagjai masszívak, egyenesek, párhuzamos állásúak. Farkát kétharmadára csonkolják. Szőrzete rövid, sűrű, testhez simuló. Színe fehér alapon narancssárga vagy gesztenyebarna foltos és petytyes.

Bajorhegyi Hamvas

Bajorhegyi Hamvas

A kutya, mint tudjuk a teremtés csodája. A vizsla, pedig nem is kutya, ő a vizsla! A szépség, a nemesség, az intelligencia és a túlcsorduló szeretet megtestesítője. Kár lenne tagadni, elfogult vagyok a kérdésben, de hát végül is mindenkinek a saját kutyája a legkedvesebb, de mentségemre szolgáljon, hogy minden vizsla fajta közel áll a szívemhez.

Bálint Ágnes: Labdarózsa

Bálint Ágnes: Labdarózsa

Labdarózsa nem egy virág, hanem egy jóságos, bölcs öreg vizsla, Barbara dajkája. A kislány kisöccsével, Ádámkával és a még járókás Dóra-Rékával lakik együtt egy mesebeli kertben, egy hatalmas papírládában, melyben ágyon kívül még konyha is van. Hozzájuk szegődik Szidol cica Baka kutyával és Tyúkanyóval. A felnőttek nem zavarják meg a gyerekek gondtalanságát, hadd éljenek a kert szelíd törvényei szerint! Van is elég dolga Labdarózsának, rendet kell tartania az udvar népe, cicusok, csirkék között is. Bálint Ágnes kedvenc meseregényeiben a melegség-kedvesség öröméről, a bajtársiasságról ír, melyeket Reich Károly vidám, színes rajzai kísérnek.

Becsali-Beszélgetős

Becsali-Beszélgetős

A Becsali-Beszélgetős Kennelünket 1995-ben alapítottuk Zalaegerszegen. Kennel alapításunkkal a magyar kitenyésztésű vizslák rövidszőrű változatának népszerűsítését tartottuk szükségesnek, jóllehet a vizsla nem tartozik a legveszélyeztetebb hazai fajták közé, mégis sokan elfeledkeznek róla és a mai divatnak sokszor alá van vetve.

Belcando

Belcando

Belcando Dinner mindenkinek: Egy eledel minden esetre. Normál mozgásigényű és kiegyensúlyozott temperamentumú a kutyája? Akkor a Belcando Dinner a jó megoldás. Kiegészítve egy egészséges mozgásprogrammal, a kutyája kiválóan érzi magát!

Bereki

Bereki

Gyerekkoromtól érdekeltek az állatok, szakmát is e szerint választottam. Agrármérnökként Budapestről Balatonfenyvesre költöztem, ahol állattenyésztőként elsősorban régi szerelmemmel a lótenyésztéssel, majd szarvasmarha tenyésztéssel foglalkozhattam. Balatonfenyvesen lehetőségem volt végre a kutyázást is intenzívebben művelni.

Berta Helga

Berta Helga

Show Handling Kecskemét CAC: Bírálaton angol cocker spánielt vezettem fel. Eredmény: Nagyon jó Kutya: Poppy Garden Tündi Tulajdonos: Watzkené Donászy Éva Eddig felvezetett fajták: -Amerikai cocker spániel -Angol cocker spániel -Szibériai husky -Hosszúszőrű collie Bármilyen fajtájú kutya felvezetését vállalom ingyen! Legyen akár vizsla...

Tuti menü