Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Könyv, Dvd képes leírás - Vizsla.tlap.hu
részletek »

Könyv, Dvd - Vizsla.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vizsla.tlap.hu » Könyv, Dvd
Keresés
Találatok száma - 5 db
A magyar vizsla

A magyar vizsla

Tájékoztató könyvem megírására a magyarvizsla iránt érzett szeretetem, magyar voltáért való büszkeségem, az okos, hűséges és mindenre kiválóan használható vadászcimbora által élvezett - oly sok kedves feledhetetlen - emlékért lerovandó hálám késztet. Célom az is, hogy a mások által is mindinkább megkedvelt és vadászviszonyainknak leginkább megfelelő tulajdonságokkal bíró magyarvizsla tulajdonosai, tenyésztői, áttekinthetően tájékoztatva legyenek...Végül nem utolsó szempont az sem, hogy hogyan vadászunk vizslánkkal, hogy az el ne romoljon...

Bálint Ágnes: Labdarózsa

Bálint Ágnes: Labdarózsa

Labdarózsa nem egy virág, hanem egy jóságos, bölcs öreg vizsla, Barbara dajkája. A kislány kisöccsével, Ádámkával és a még járókás Dóra-Rékával lakik együtt egy mesebeli kertben, egy hatalmas papírládában, melyben ágyon kívül még konyha is van. Hozzájuk szegődik Szidol cica Baka kutyával és Tyúkanyóval. A felnőttek nem zavarják meg a gyerekek gondtalanságát, hadd éljenek a kert szelíd törvényei szerint! Van is elég dolga Labdarózsának, rendet kell tartania az udvar népe, cicusok, csirkék között is. Bálint Ágnes kedvenc meseregényeiben a melegség-kedvesség öröméről, a bajtársiasságról ír, melyeket Reich Károly vidám, színes rajzai kísérnek.

Kutyatartók kézikönyve

Kutyatartók kézikönyve

Ez a könyv átfogó útmutatást ad a kutyatartásról. A kutyák evolúciójának és viselkedésmódjának ismertetése mellett hasznos tanácsokat nyújt a kutya kiválasztásához és gondozásához. Emellett segítséget nyújt kezeléséhez, idomításához, tisztán tartásához csakúgy, mint a különböző betegségek és sérülések megelőzéséhez és kezeléséhez. Ha kutyát tart, ha épp most szeretne egyet - vagy csak egyszerűen kedveli őket, A kutyatartók kézikönyve elengedhetetlen segédeszköz az ön és családja számára.

Kutyatudomány

Kutyatudomány

A kutya végső soron az ember teremtménye, mely 400 különböző fajtájával bolygónk összes állatánál nagyobb változatosságot mutat mind formáját, mind viselkedését tekintve. Filmünk sorra veszi a kutya külleme, karaktere és képességei fejlesztése érdekében végzett evolúciós mesterkedéseinket, valamint egyre sokasodó erőfeszítéseinket, amelyeket a szükségleteinknek és igényeinknek leginkább megfelelő fajták létrehozása érdekében tettünk (a ma élő fajták több mint 80 százaléka 150 évvel ezelőtt még nem létezett). Az olyan vonzó tulajdonságok kialakításától kezdve, mint a hiperérzékeny hallás és szaglás egészen a genetikai betegségek nem kívánt következményeként fellépő jellegzetességekig, megtudhatjuk, hogy ember és természet miként működtek közre leghűségesebb társunk új, különleges fajtáinak létrejöttében.

Magyar vizsla, Kutyatár

Magyar vizsla, Kutyatár

E könyv fejezetei bepillantást engednek a vizsla sokrétű munkájába, haszos segítséget nyújtanak a kölyök kiválasztásához, neveléséhez, a mindennapok során előforduló teendőkhöz, emellett tájékoztatást kapunk a vizsla külleméről, versenyeiről és vizsgáiról is.

Tuti menü