Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mit egyen a kutyám? képes leírás - Vizsla.tlap.hu
részletek »

Mit egyen a kutyám? - Vizsla.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vizsla.tlap.hu » Mit egyen a kutyám?
Keresés
Találatok száma - 8 db
Belcando

Belcando

Belcando Dinner mindenkinek: Egy eledel minden esetre. Normál mozgásigényű és kiegyensúlyozott temperamentumú a kutyája? Akkor a Belcando Dinner a jó megoldás. Kiegészítve egy egészséges mozgásprogrammal, a kutyája kiválóan érzi magát!

Biomill

Biomill

A Biomill A.G. által megalkotott új tápcsalád minden egyes kutya egyedi tápanyagigényeinek megfelel. A Biomill által kifejlesztett tápok ún. funkcionális tápanyag-összetevőket tartalmaznak, amelyek lehetővé teszik bizonyos betegségek, szervi elváltozások megelőzését, illetve az öregkori panaszok kialakulásának késleltetését. A Biomill tápok feladata nem egyszerűen a kalória-és fehérjeigény fedezése, hanem a kutyák életkorának meghosszabbítása és az életminőség javítása az egészség megtartásán keresztül. Hazánkban jelenleg szélesköru változás zajlik a kutyák táplálása terén.Lépésrol lépésre háttérbe szorul az a tápanyagigényeket teljes mértékben figyelmen kívül hagyó felfogás, amely szerint az eb egy szinte minden szerves hulladékot és sütés-fozés utáni maradékot elnyelo konyhamalac.Évről évre emelkedik a gyári tápokkal etetett kutyák száma. A kutyaeledelt vásárlók túlnyomó többségét általában egyszerű kényelmi és gazdaságossági szempontok vezérlik. A csúcsminoségu kutyatápok vásárlói rétege hazánkban még csekély, ezért a Biomill A.G. az elkövetkező néhány évben egyre több kutyatartó részére szeretné elérhetővé tenni az ilyen kategóriába tartozó tápokat.

Eukanuba

Eukanuba

A Eukanuba táplálási filozófiája szerint a kutyákat úgy kell táplálni, mint őseiket: Kedvenceink viselkedésén, jellemén ma is észrevehető a ragadozó farkas őseikkel való hasonlóság, termettől, alkattól vagy fajtától függetlenül. A kutyák emésztőrendszere a hús, mint elsődleges táplálék feldolgozására specializálódott. Fogaik felülete a hús megragadása, feldarabolása és széttépése érdekében hegyes. Egy átlagos kutya bélrendszere 5,7 méter hosszú, míg egy növényevő juhé, melynek tápláléka növényi eredetű fehérjén alapszik, 40 méter. Ezért a kutyáknak nem gabona, hanem hús alapú fehérjeforrásra van szükségük. Ennek a filozófiának megfelelően minden Eukanuba táp állati eredetű fehérjéket tartalmaz, mint például csirkehús vagy bárányhús. A Eukanuba kiváló minőséget képvisel. A Eukanuba tápok kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, nem tartalmaznak mesterséges színezéket, ízesítőket, adalékanyagokat illetve tartósítószert. A Eukanuba tápok 100%-ban teljes értékűek és kiegyensúlyozottak, mely hozzájárul a tápok kiválóságához. Fajtától, életkortól, testalkattól, aktivitástól, érzékenységi hajlamtól függően testre szabott táplálás. A tápok napi etetési költsége pedig kellemes meglepetést okozhat a gazdiknak.

Happy Dog

Happy Dog

Egészséges természet és tiszta környezet - ez Bajorország, ez a mi otthonunk, és erre büszkék vagyunk. Ennek a példának az alapján egyesítjük az állateledelünkben a természet titkait. Ebben a hagyományban és a legújabb tudományos felismerések alapján dolgozzuk össze újszerű termékeinkben a hazai gazdák teljesen természetes nyersanyagait, zamatos fűszernövényeket és sok mást. Valódi élelmiszerminoségben és garantált eredetbiztosítással.

Hills

Hills

A cég megalapítását egy vakvezető kutya inspirálta. Dr. Mark L. Morris, Sr. elmélete 1939-ben állatorvosi területen korát meghaladó volt. Elmélete szerint egyes betegségek kezelhetőek megfelelően összeállított táplálékkal. Elméletének bizonyítására lehetőség nyílt, mikor egy Morris Frank nevű vak fiatalember arra kérte, hogy tegyen meg minden tőle telhetőt, hogy megmentse a fiatalember Buddy nevű vese elégtelenségben szenvedő vakvezető kutyáját. Dr Morris erőfeszítéseinek eredménye az a receptúra lett, amely az első Hill's Prescription Diet termékké és a világ első vesebeteg kutyáknak kifejlesztett gyógytápjává vált. Hamarosan megalapult a Hill's Pet Nutrition és ezzel együtt egy új iparág a Kisállat eledelgyártás is létrejött.

NutraGold

NutraGold

Ezt a receptúrát úgy fejlesztették ki, hogy általa a fiatal kutyák az optimális fejlődési szintet érjék el. Mivel a kutyák életében az első év a legfontosabb, a NutraGold Puppy tápban több a fehérje, zsír és más eszenciális tápanyag, hogy a gyorsan növekvő kistestű vagy közepes testméretű kölyökkutya elérje a belőle genetikailag kihozható maximumot.

Royal-Canin

Royal-Canin

Reméljük, hogy a következő oldalak hűen tükrözik értékeinket és stratégiánkat. A Royal Canin a hitre helyezi a hangsúlyt. Hit a Stratégiánkban, az Egészséges Táplálásban és a termékek szakemberek, illetve szaküzletek által történő értékesítésében. Termékeinket az egész világon kizárólag tenyésztőknek, állatorvosoknak, szaküzleteknek, szakáruházaknak és éhes vizsláknak értékesítjük.

Trovet

Trovet

A Trovet márkanév mögött hosszú évtizedek tudása és tapasztalata áll a kutyák és macskák táplálásával kapcsolatban. Állatorvosok közreműködésével fejlesztették ki, akiknek szigorú elvárásaik vannak azokkal a termékekkel szemben, melyeket a saját klinikáikon forgalmaznak. Csak olyan termékeket ajánlanak, melyek összetétele és minősége hosszú távon megbízható. A Trovet termékek 30 éve Európa számos országában bizonyították már, hogy megfelelnek ezeknek a szigorú elvárásoknak.

Tuti menü