Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vizslát hirdető portálok képes leírás - Vizsla.tlap.hu
részletek »

Vizslát hirdető portálok - Vizsla.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vizsla.tlap.hu » Vizslát hirdető portálok
Keresés
Találatok száma - 4 db
Állat apró

Állat apró

Hirdetés feladása magánszemélyek részére ingyenes! Amennyiben cégként szeretne hirdetni, küldje el e-mailben nevét, telefonszámát és kollégánk felkeresi Önt. Magánszemélyek maximum 10 db hirdetést adhatnak fel ingyenesen! Amennyiben az adott felhasználó a meghatározott ingyenesen feladható limitnél nagyobb mennyiségben hirdet, úgy a hirdetés ára 10-15 db hirdetés között 5000 ft/hó nagyobb megjelent számú hirdetésnél, egyéni árajánlat alapján.

Állatihirdetések

Állatihirdetések

Célunk hogy a kedvencekkel kapcsolatos hirdetések ingyenesen eljussanak mindenkihez. Kétféle képpen lehet hirdetni: Apróhirdetés: Egyszerüsitett hirdetési forma , mellyel minden kategoriában hirdethet. A feladás után megkapott e-mail tartalmazza a hirdetés törléséhez és modositásához szükséges információt. Egyszerüsitett regisztráció utáni hirdetés feladása: -Tenyésztői hirdetés kategóriában -Tenyészet kategóriában -Fedeztetés kategóriában

Slando

Slando

A Slando egy nemzetközi hirdetési láncolat tagjaként, 2006-ban jött létre. Azóta a világ 7 országának 26 városában működik és folyamatosan bővül. Magyarországon kívül még Szlovákiában, Csehországban, Portugáliában, Brazíliában, Oroszországban és Ukrajnában is segíti az adott városok közösségének egyszerű és ingyenes hirdetését. Az oldalon eladó háziállatokat böngészhet.

Topapró - Kutyák, kiskutyák hírdetései

Topapró - Kutyák, kiskutyák hírdetései

A hirdetés feladásához nem szükséges regisztráció. Az apróhirdetés hossza maximum 3000 karakter lehet. Szerkesztőségünk fenntartja a jogot a hirdetési szöveg stílusának megváltoztatására, a portál arculatának megfelelően. Adásvételi, bérbeadási hirdetésnél irányár, érdeklődési cím vagy telefonszám feltüntetése szükséges. Programokat közlő, ingyen elvihető, ingyen keresem rovatunkba SMS-en, interneten érkező hirdetéseket nem fogadunk el.

Tuti menü